Du har indspillet dine tracks, men mangler et ordentligt mix…
Få jeres indspillede tracks mixet og produceret rigtigt, efter alle kunstens regler…og lidt til.

Med det rigtige kendskab til frekvensers dynamik, deres opførsel i det digitale såvel som analoge rum, og et solidt kendskab til teknikkens manipulering af samme, kan de bedste resultater opnås. Jeg har arbejdet med lyd i over 30 år, i et utal af lydstudier landet over, inkl. DR med SSL og NEVE konsoller. I dag er platformen noget mere kompakt, men med en ekspertise kun mange år i faget kan give.


MIX ONLINE.

Du/i kan også få foretaget mix online. Det foregår ved at du/i først sender en mp3 til mig, som jeg lytter på for at kunne give et fair tilbud på et mix. Accepteres tilbudet, sender du dine filer via www.wetransfer.com

Når jeg har et bud, sender jeg en reduceret udgave så du/i kan verificere resultatet. Når alle er tilfredse, overføres honoraret til en konto, hvorefter jeg sender den fulde wav fil. Såre simpelt.

Alle sporene skal eksporteres så de alle starter samme sted, fra takt 0 (Protools, Cubase, Logic, Appleton Live, etc.) Ring evt. for mere info.


MIX

   Priser fra:
kr1500

 


Lydprøve. Et ellers fint mix af artisten, her remixet.

Share

×

 

Relevante søgeord: lydstudie, musikstudie, pladestudie, lyddesign, filmmusik, lyd til film, vokalindspilning, musikproduktion, mix, mastering, producer, undervisning i lyd, undervisning i guitar.