Mix / Vi klarer den delikate proces

Kom forbi lydstudiet og få lavet et mix af jeres/dine indspillede tracks så

musikken fremstår klar og transparent. Selv halvdårlige optagelser kan restaureres så de lyder som nye. Vi slipper ikke projektet før alle er tilfredse.

Som musiker har jeg arbejdet med lyd og produktion i over 30 år, i et utal af lydstudier landet over, inkl. DR (SSL og NEVE konsoller). I dag er platformen noget mere kompakt, men med en ekspertise kun mange år i faget kan give.

Lydstudie mixer

Mix online

Du/i kan også få foretaget mix online. Det foregår ved at du/i først sender en mp3 til mig, som jeg lytter på for at kunne give et fair tilbud på et mix. Accepteres tilbudet, sender du dine filer via www.wetransfer.com

Når jeg har et bud, sender jeg en reduceret udgave så du/i kan verificere resultatet. Når alle er tilfredse, overføres honoraret til en konto, hvorefter jeg sender den fulde wav fil. Såre simpelt.

Alle sporene skal eksporteres så de alle starter samme sted, fra takt 0 (Protools, Cubase, Logic Pro, Appleton Live, etc.) Ring evt. for mere info. 

Remix eksempel

Baby (original mix fra artist)
Baby-org
Baby (original mix fra artist)Baby-org
Baby (ReMixet)
Baby
Baby (ReMixet)Baby
FF sitelogo

Lydstudiet 5th vision blev grundlagt i 1998 af multi musiker og producer Carsten Falkenlind.

Relevante søgeord:
lydstudie, musikstudie i københavn, pladestudie, lyddesign, filmmusik, lyd til film, vokalindspilning, musikproduktion, mix, mastering, producer, undervisning i lyd, undervisning i guitar.