Få lavet et mix af jeres/dine indspillede tracks så musikken fremstår klar og transparent. Selv halvdårlige optagelser kan restaureres så de lyder som nye. Vi slipper ikke projektet før alle er tilfredse.

Med det rigtige kendskab til frekvensers dynamik, deres opførsel i det digitale såvel som analoge rum, og et solidt kendskab til teknikkens manipulering af samme, kan de bedste resultater opnås. Som musiker har jeg arbejdet med lyd og produktion i over 30 år, i et utal af lydstudier landet over, inkl. DR (SSL og NEVE konsoller). I dag er platformen noget mere kompakt, men med en ekspertise kun mange år i faget kan give.


MIX ONLINE.

Du/i kan også få foretaget mix online. Det foregår ved at du/i først sender en mp3 til mig, som jeg lytter på for at kunne give et fair tilbud på et mix. Accepteres tilbudet, sender du dine filer via www.wetransfer.com

Når jeg har et bud, sender jeg en reduceret udgave så du/i kan verificere resultatet. Når alle er tilfredse, overføres honoraret til en konto, hvorefter jeg sender den fulde wav fil. Såre simpelt.

Alle sporene skal eksporteres så de alle starter samme sted, fra takt 0 (Protools, Cubase, Logic, Appleton Live, etc.) Ring evt. for mere info.


MIX

Priser fra

kr 1500


Lyt Remix eksempel

Relevante søgeord: lydstudie, musikstudie, pladestudie, lyddesign, filmmusik, lyd til film, vokalindspilning, musikproduktion, mix, mastering, producer, undervisning i lyd, undervisning i guitar.