Anmeldelser

5th Vision kan beskrives med disse ord: God, behagelig og humoristisk tilgang til artisten, stort engagement og indlevelse i projektet, om nødvendigt bidrager produceren Carsten Falkenlind gerne selv i processen med et højt niveau på en lang række instrumenter. Stor fleksibilitet, tålmodighed og hurtig respons ved rettelser. Fokus på kundetilfredshed og efterlader ikke artisterne med en halvhjertet produktion og går langt for at tingene lykkes.

Virkelig god, professionel og fremragende styring af et musikprojekt. Kom med et materiale der virkelig skulle arbejdes igennem helt fra bunden, men blev styret sikkert igennem uden at egne idéer og personlige præg blev trumfet. Derudover kan nævnes at nærmest alle tænkelige instrumenter kan gøres til virkelighed! Kan varmt anbefales

I have had the pleasure of having Carsten as my producer on many of my songs. I have always been 100% satisfied both with the process and the final result. Most times the end result has over gone my wildest expectations. 5th vision is a really homely and comfortable studio to work in. Carsten is extremely good at listening and homing in on exactly the right sound and production for the particular song we are working on. In a totally relaxed environment, Carsten has the ability to get the most out of my performance every time. His own ability as a multi-instrumentalist is incredible. Whether you are going into a studio for the first time or you are an old hand at recording, I would strongly recommend that you give yourself the gift of working with Carsten.

Går du med tanker om at gå i studiet , men er lidt i tvivl om hvilket du skal vælge , kan jeg kun anbefale 5th Vision. Du kan forvente et virkelig godt samarbejde om at udfærdige ideer og lydbillede og er i gode hænder, hvis du mangler inspiration til hvordan en evt. sang skal "skæres". Ydermere behøver du ikke at være bekymret om kvaliteten af lyden da Carsten altid leverer et fremragende slutresultat. Hans ekspertise inden for Real-Drum-Programming skal da også nævnes idet han besidder en imponerende kunnen som bør opleves. Jeg har fået lavet 3 produktioner(inkl. en hel CD) her og draget stor nytte af Carstens vokal-coaching, samt det faktum at han kan begå sig på stort set alle instrumenter. Hans afslappede væsen gør det muligt at yde det bedste du formår som "performer" og han er altid med på en snak om budskabet i eventuelle tekster. Alt i alt en virkelig positiv oplevelse, med garanti, og et studie som du helt sikkert vil vende tilbage til.

Carsten/5th Vision gir et personlig og engageret input til ethvert projekt man måtte have i støbeskeen. Stor erfaring gør, at gode råd og solid baggrund som udøvende musiker, kun overgåes af hans store (nærmest sygelig....hehe) viden om teknik og software, som er nødvendig i en moderne musikproduktion. Jeg har brugt mange timer i 5th Vision og kommer til at bruge flere fremover. Anbefaler det til alle uanset musikgenre.

5th Vision er et fantastisk lille hyggeligt studie, helt nede på jorden hvor alt kan lade sig gøre. Carsten gir' ikke op før alle er glade og tilfredse. Prisen er ektrem fair, og der bliver altid lagt et kæmpe stykke arbejde i hvert enkelt projekt, stort som småt. Jeg har benyttet Carstens expertise til både Irsk akustisk folkemusik, og også til tung metal. Stemningen er altid god og uhøjtidelig. 5th Vision kan meeeeeget varmt Anbefales!!!

Et fremragende studie! 5th Vision har hele pakken og er helt i top hvad angår lyd og produktion. Carsten Falkenlind, der er producer i 5th Vision, er også tusindkunstner inden for video og billedproduktion og når musikken er færdigproduceret er der mulighed for, at skyde en musikvideo af meget høj kvalitet og få lavet coverbilleder mm. Vi /Askerock er blevet meget positivt overraskede over, hvor top professionelt og superfedt et video og billedmateriale vi har fået på hånden. Atmosfæren i studiet er behagelig og humoristisk og Carsten går hver gang til opgaven, med masser af engagement og indlevelse og en ekstrem tålmodighed. Han springer aldrig over hvor gærdet er lavest og altid grundig og går gerne langt i forhold til, at få alle detaljer til at spille. Han går helhjertet ind produktionen og er samtidig meget lyttende og opmærksom på hvor kunstneren vil hen med sine forestillinger drømme. Vi har oplevet en faglighed, fleksibilitet og kreativitet langt ud over det sædvanlige og kan med ro i sindet give 5th Vision 5 stjerner.

5th Vision, alias Carsten Falkenlind, tilhører eliten a producere i danmark. Specielt fordi han er multi musiker med et kæmpe M….han spiller på alt..sublimt, er ufattelig dygtig, nærmest irriterende, har sygeligt styr på teknikken, og er iøvrigt enorm sød og rar. Han kan producere alt fra metalrock og rap, til pop, country, meditation og dansktop. Om det så er på Spansk, Kinesisk, Pakistansk, Grønlandsk, Engelsk eller Dansk. Han er også en top professionel grafiker, laver sublime cover-billeder, og laver også videoer. 5th Vision….så skal du kun handle ét sted.

En rigtig god oplevelse hvor Carsten virkelig går ind i din musik og får den løftet til et højt niveau. Processen med at komme frem til det endelige resultat er meget kreativ og spændende. Den er baseret på et tæt og nærværende samarbejde mellem dig og studiet.

Carsten giver sig god tid til at sørge for, at man er på samme bølgelængde, så indspilning og produktion glider naturligt og effektivt. Han er god til at spotte de små detaljer i leveringen, der gør en væsentlig forskel for helheden og så er han en vanvittig dygtig producent, der forstår at gøre lyden ren og kraftfuld på en måde, så den er tilpasset intentionen med den enkelte sang. Jeg kan varmt anbefale at indspille i 5th Vision musikstudie.

Jeg har altid været 100% tilfreds de gange jeg har brugt Carsten Falkenlind som producer. Jeg føler mig i trygge hænder og bliver altid glædeligt overrasket over, hvordan Carsten rammer præcis det lyd-billede/stemning jeg har i mit hoved. Han er fantastisk til at uddrage det absolut bedste af min stemme uden at jeg føler mig presset. For mig er det altid sangen, der er det vigtigste, og med Carsten som sparringspartner, ved jeg at sangen får lov til at vokse uden at den bliver ”banket på plads”. Udover at være en suveræn producer og musiker, er Carsten et varmt og humoristisk menneske, som altid gør det fornøjeligt at være i 5th Vision Studiet. Kort sagt, vil jeg varmt anbefale 5th Vision og Carsten Falkenlind som et top professionelt foretagende.

Jeg husker jeg forklarede at jeg ville have en elguitar indover, og sang hvordan den skulle lyde. Jeg blev noget overrasket som Carsten hurtigt greb guitaren og spillede og spurgte...sådan?. Jeg blev total høj og sagde, Ja, det er lige den lyd. Carsten er meget opmærksom på at man som kunstner har det godt i studiet, og min ivrighed i starten gjorde at sangen bare skulle laves og så var det dét... Men der viste Carsten's professionelle holdning sig som producer og musiker. Carsten sagde "det er ikke færdigt endnu, der skulle lige ændres på det og det, så hele arrangementet er korrekt. Jeg kæmpede med min tålmodighed og måtte efterfølgende give Carsten ret, idet jeg hørte det færdige resultat, fra det forrige produkt. Produktionen af sangene kom til stå meget professionelt arrangeret, og det må jo siges at det bl.a. er Carstens skyld at jeg blev kendt for at "kvaliteten på min musik er i orden" fra begyndelsen af min karriere som sanger. Carsten Falkenlind må siges at være en meget tålmodig producer, som forstår at bevarer sit gode humør og det musikalske samarbejde i top på en meget professionel måde. "

logo 5th vision - Lydstudie København

Lydstudiet 5th vision blev grundlagt i 1998 af multi musiker og producer Carsten Falkenlind.

Relevante søgeord:
lydstudie, musikstudie i københavn, pladestudie, lyddesign, filmmusik, lyd til film, vokalindspilning, musikproduktion, mix, mastering, producer, undervisning i lyd, undervisning i guitar.