MusikProduktion

Dreamweaver Studio

 er et lydstudie/musikstudie i københavn

der primært henvender sig til komponister, sangere og solister som ønsker deres musik produceret professionelt i kompromisløs kvalitet. 

Et lydstudie med studiemusikere og producer, bøjer musikken i neon.

Du kan også få vokalen indsunget på dit eget mix, og lagt i de rigtige folder

Lyt til produktioner Her

Musikstudie lydstudie i København

Med en bred erfaring indenfor musik-produktion som kreativ producer/professionel musiker (guitarist, sanger, bassist, trommer, keyboard, programmør, tekniker, komponist, arrangør og tekstforfatter) gennem årtier, kan jeg f.eks. gå aktivt ind i de produktioner vi arbejder med, for at vende de sten der måtte være nødvendige for at opnå et tilfredsstillende resultat.

Som lead- og korsanger kan jeg også varetage en bred vifte af vokal-opgaver, hvis der måtte være behov for dette. Studiet kan samtidigt trække på en bred vifte af andre professionelle musikere hvis behovet skulle opstå.

Produktion, mix og lyd i en kvalitet, der er baseret på mange års erfaring
…og det rigtige udstyr.

Studiet råder også over et stort lydbibliotek, så det er kun fantasi og ambition der sætter grænsen.

5th vision indspiller IKKE trommer traditionelt

Musikstudie i københavn

Indspilning i lydstudie

Nu er der jo ikke to projekter der er ens. De kan faktisk godt variere meget, men én ting har de dog tilfælles: Artisten/artisterne har altid et udgangspunkt,  f.eks. nogle akkorder, text og melodi, beat, eller et færdigt komponeret arrangement, evt. fra studie/hjemmestudiet, som mangler det ultimative løft, etc.. Vi gennemgår sammen hvordan det skal lyde, og jeg/vi går derefter straks i gang.

Musikken bliver indspillet, formet og produceret, klar til udgivelse(streaming, Vinyl, CD), demo, et solidt udgangspunkt til streaming tjenester, pladeselskaber, spillesteder, et personligt demo til andre musikere, ol.

Ring og lad os få en snak om projektet, eller skriv nogle uddybende linjer, spørgsmål, priser etc.

logo 5th vision - Lydstudie København

Lydstudiet 5th vision blev grundlagt i 1998 af multi musiker og producer Carsten Falkenlind.

CVR: 17755242