Mix

Kom forbi lydstudiet med jeres/dine indspillede tracks

… og få musikken mixet hos 5th Vision, så alt fremstår klart og transparent.
Selv halvdårlige optagelser kan restaureres så de lyder som nye.
Vi slipper ikke projektet før alle er tilfredse.

Som musiker/producer har jeg arbejdet med produktion, mix og lyd i over 30 år, i et utal af lydstudier landet over, inkl. DR (SSL og NEVE konsoller). I dag er platformen noget mere kompakt, men med en ekspertise kun mange år i faget kan give

mix musikken hos 5th vision

Mix online

Du/i kan også få mixet musikken hos 5th vision – online.
Antallet af spor, deres kvalitet, nummerets længde, og ikke mindst artisten eller bandets ambition, er alle faktorer mht. pris. 
For at kunne give et kvalificeret bud på et mix, sender du en version af musikken på mp3, og uddyb også gerne hvor vi skal hen. Send her (mail) eller kontakt

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at give lydstudiet et kald, for mere info eller evt. teknisk vejledning ifbm. korrekt eksportering af filer. 

Måske er der også brug for ekstra tiltag til musikken, nye trommer, bas, guitars, keys, kor og vokaler, etc. Tag forbi 5th Demo Vault og hør hvad det feks. kan føre til, og selvfølgelig Musikproduktion.

Relevante søgeord:
lydstudie, musikstudie i københavn, pladestudie, lyddesign, filmmusik, lyd til film, vokalindspilning, musikproduktion, mix, mastering, producer, undervisning i lyd, undervisning i guitar.

logo 5th vision - Lydstudie København

Lydstudiet 5th vision blev grundlagt i 1998 af multi musiker og producer Carsten Falkenlind.

CVR: 17755242