Mit første lydstudie var en gammel kassettebåndoptager…min broders.
Som dreng hev jeg min fars gamle jazzguitar ned af væggen, og begyndte at øve mig gul og blå. Siden fulgte andre instrumenter trop, og jeg befandt mig pludselig i forskellige bands som guitarist, sanger, trommeslager, bassist etc.

Maskinerne vandt deres indpas i starten af 80’erne, og spiren som kreativ producer blev lagt. Gennem tiden har mit arbejde i et utal af lydstudier kun gjort interessen større..og et par erfaringer rigere.

Computer, musik indspilning og produktion smeltede sammen, og derfra tog karrieren en anden drejning, hen imod den produktionsform man bruger i dag.

Siden 1999 har 5th Vision langet mere end 400 produktioner over disken til nationale og internationale artister (Sverige, Norge, Tyskland, USA, Kina)
Lyt: 5th Vision´s

I dag foregår produktionerne foran skærme, men med den erfaring der følger med mange års musikalsk håndværk og teknologisk rygsvømning….


Var med i den spæde rockstart i 80″ med Bratz, Mercyful Fate, King Diamond.
Projekter med nogle af medlemmerne; Hank, Yenz, Monroe…
GTR og leadsang i Jam Station.
GTR og leadsang i Skyband.

…og en hulens masse projekter imellem.

Profil - 5th vision
C. Falkenlind Volsing

Relevante søgeord:
lydstudie, musikstudie, pladestudie, lyddesign, filmmusik, lyd til film, vokalindspilning, musikproduktion, mix, mastering, producer, undervisning i lyd, undervisning i guitar.