5th Vision er en multi kreativ platform der spiller på mange strenge:
Musikproduktion, Videoproduktion, Foto og cover design
Coaching og undervisning.


5th Vision ligger først på Amager, og er, i modsætning til store kliniske inline lydstudier, indrettet til at skabe en afslappet og hyggelig atmosfære, dog uden at gå på kompromis med kvaliteten.

om 5th vision-hygge

Lydstudiet Dreamweaver Studio, fokuserer på musikproduktion, co-writing, komposition og arrangering, mix, mastering, til: Udgivelser(cd, vinyl, streaming, download, etc.), demo produktioner, online-mix, online-produktion, voice-over(speak), score(film).

Bands, klik: Indspilning af trommer


Den visuelle afdeling afholder fotosessions,
laver cover design og video.
Vi opdaterer hele tiden, så stay tuned

(se: Foto/coverdesign )

om 5th-foto-cover

Fifth Vision, alias Carsten Falkenlind, blev dannet i 1999 som en naturlig forlængelse af at have betrådt den musikalske scene i over 25 år som guitarist, multi-musiker og producer.

5th Vision er et “værksted” hvor idéer bliver til virkelighed i et tæt samarbejde med mig som producer, tekniker, arrangør, komponist, programmør, vokal/musik coacher, og et team af studiemusikere, alt i én og samme person.

Du/i er, som artist, sanger, komponist, i professionelle hænder. Her trykker vi ikke bare på REC og råber næste. Når vi starter en produktion, vender vi hver en sten med det mål at få max ud af dig/jer og musikken. 

Som lead- og korsanger kan jeg også varetage en bred vifte af vokal-opgaver, hvis der måtte være behov for dette. Studiet kan samtidigt trække på en bred vifte af professionelle musikere hvis behovet skulle opstå.

Produktion, mix og lyd i en kvalitet, der er baseret på mange års erfaring…og det rigtige udstyr.

Læs: Musikproduktion


Fifth Vision har siden sin start i 1999 leveret over 400 produktioner til både udenlandske og danske artister.

…skulle du være i tvivl, er 5th Vision den ultimative produktions-og sparringspartner.


Relevante søgeord:
lydstudie, musikstudie, pladestudie, lyddesign, filmmusik, lyd til film, vokalindspilning, musikproduktion, mix, mastering, undervisning i lyd, undervisning i guitar.