Dreamweaver Studio er et lydstudie/musikværksted/musikstudie i københavn, der primært henvender sig til komponister, sangere og solister som ønsker deres musik produceret professionelt i kompromisløs kvalitet. Du kan også få vokalen indsunget på dit eget mix, og lagt i de rigtige folder

Med en bred erfaring indenfor musik produktion som kreativ producer/professionel musiker (guitarist, sanger, bassist, trommer, keyboard, programmør, tekniker, komponist, arrangør og tekstforfatter) gennem årtier, kan jeg f.eks. gå aktivt ind i de produktioner vi arbejder med, for at vende de sten der måtte være nødvendige for at opnå et tilfredsstillende resultat.

Studiet råder også over et stort lydbibliotek, så det er kun fantasi og ambition der sætter grænsen.

Læs evt: om 5th vision


Processen

Du har f.eks. nogle akkorder, text og melodi, eller et færdigt komponeret arrangement, evt. fra studie/hjemmestudiet, som mangler det ultimative løft, etc..
Vi gennemgår sammen hvordan det skal lyde, og jeg/vi går derefter straks i gang.
Musikken bliver indspillet, formet og produceret, klar til udgivelse(streaming, Vinyl, CD), demo,  et solidt udgangspunkt til pladeselskaber, spillesteder, et personligt demo til andre musikere, ol.


MUSIKPRODUKTION

Time

kr 600

Dag

kr 3000
ca.6 timer

(spar 600)

Ring eller skriv for eventuelle tilbud. 


Relevante søgeord:
lydstudie, musikstudie i københavn, pladestudie, lyddesign, filmmusik, lyd til film, vokalindspilning, musikproduktion, mix, mastering, producer, undervisning i lyd, undervisning i guitar.