5th vision henvender sig primært til seriøse komponister, sangere og solister som ønsker deres musik produceret professionelt i kompromisløs kvalitet. Du kan også få vokalen indsunget på dit eget mix, og lagt i de rigtige folder

Læs også: om 5th vision
Lyt evt. til et udvalg af produktioner: 5th Vision’s

Med en bred og solid erfaring indenfor musik produktion som kreativ producer og professionel musiker (guitarist, bassist, trommeslager, keyboards, sanger, programmør, tekniker, sparringspartner) gennem årtier, er du/i, i gode hænder.

Du behøver med andre ord ikke at skulle tænke på musikere…hvis behovet opstår.

Som komponist, arrangør og tekstforfatter, kan jeg f.eks. gå ind i de produktioner jeg arbejder med, for at vende de sten der måtte være nødvendige for at opnå et tilfredsstillende resultat.

Studiet råder også over et stort lydbibliotek, så det er kun fantasi og ambition der sætter grænsen.


Processen

Du har f.eks. nogle akkorder, text og melodi, eller et færdigt komponeret arrangement, evt. fra studie/hjemmestudiet, som mangler det ultimative løft, etc..
Vi gennemgår sammen hvordan det skal lyde, og jeg/vi går derefter straks i gang.
Musikken bliver indspillet, formet og produceret, klar til udgivelse(streaming, Vinyl, CD), demo,  et solidt udgangspunkt til pladeselskaber, spillesteder, et personligt demo til andre musikere, ol.


MUSIKPRODUKTION

Time

kr 600

Dag

kr 3000

(spar 600)

Ring eller skriv for eventuelle tilbud. 


Relevante søgeord:
lydstudie, musikstudie, pladestudie, lyddesign, filmmusik, lyd til film, vokalindspilning, musikproduktion, mix, mastering, producer, undervisning i lyd, undervisning i guitar.