Anmeldelser

Jeg har altid været 100% tilfreds de gange jeg har brugt Carsten Falkenlind som producer. Jeg føler mig i trygge hænder og bliver altid glædeligt overrasket over, hvordan Carsten rammer præcis det lyd-billede/stemning jeg har i mit hoved. Han er fantastisk til at uddrage det absolut bedste af min stemme uden at jeg føler mig presset. For mig er det altid sangen, der er det vigtigste, og med Carsten som sparringspartner, ved jeg at sangen får lov til at vokse uden at den bliver ”banket på plads”. Udover at være en suveræn producer og musiker, er Carsten et varmt og humoristisk menneske, som altid gør det fornøjeligt at være i 5th Vision Studiet. Kort sagt, vil jeg varmt anbefale 5th Vision og Carsten Falkenlind som et top professionelt foretagende.

Andy Goggin

Går du med tanker om at gå i studiet , men er lidt i tvivl om hvilket du skal vælge , kan jeg kun anbefale 5th Vision. Du kan forvente et virkelig godt samarbejde om at udfærdige ideer og lydbillede og er i gode hænder, hvis du mangler inspiration til hvordan en evt. sang skal "skæres". Ydermere behøver du ikke at være bekymret om kvaliteten af lyden da Carsten altid leverer et fremragende slutresultat. Hans ekspertise inden for Real-Drum-Programming skal da også nævnes idet han besidder en imponerende kunnen som bør opleves. Jeg har fået lavet 3 produktioner(inkl. en hel CD) her og draget stor nytte af Carstens vokal-coaching, samt det faktum at han kan begå sig på stort set alle instrumenter. Hans afslappede væsen gør det muligt at yde det bedste du formår som "performer" og han er altid med på en snak om budskabet i eventuelle tekster. Alt i alt en virkelig positiv oplevelse, med garanti, og et studie som du helt sikkert vil vende tilbage til.

Brian Rich / Jackal

5th Vision, alias Carsten Falkenlind, tilhører eliten af producere i danmark. Specielt fordi han er multi musiker med et kæmpe M….han spiller på, næsten alt..sublimt, nærmest irriterende, har sygeligt styr på teknikken, og er i øvrigt enorm sød og rar. Han kan producere alt fra metal-rock og rap, til pop, country, meditation og dansktop. Om det så er på Spansk, Kinesisk, Pakistansk, Grønlandsk, Engelsk eller Dansk. Han er også en top professionel grafiker, laver sublime cover-billeder, og laver også videoer. 5th Vision….så skal du kun handle ét sted...haha. " www.palomamusic.dk

Paloma Rocio

Carsten/5th Vision gir et personlig og engageret input til ethvert projekt man måtte have i støbeskeen. Stor erfaring gør, at gode råd og solid baggrund som udøvende musiker, kun overgåes af hans store (nærmest sygelig....hehe) viden om teknik og software, som er nødvendig i en moderne musikproduktion. Jeg har brugt mange timer i 5th Vision og kommer til at bruge flere fremover. Anbefaler det til alle uanset musikgenre.

Ken Sams

Jeg husker jeg forklarede at jeg ville have en elguitar indover, og sang hvordan den skulle lyde. Jeg blev noget overrasket som Carsten hurtigt greb guitaren og spillede og spurgte...sådan?. Jeg blev total høj og sagde, Ja, det er lige den lyd. Carsten er meget opmærksom på at man som kunstner har det godt i studiet, og min ivrighed i starten gjorde at sangen bare skulle laves og så var det dét... Men der viste Carsten's professionelle holdning sig som producer og musiker. Carsten sagde "det er ikke færdigt endnu, der skulle lige ændres på det og det, så hele arrangementet er korrekt. Jeg kæmpede med min tålmodighed og måtte efterfølgende give Carsten ret, idet jeg hørte det færdige resultat, fra det forrige produkt. Produktionen af sangene kom til stå meget professionelt arrangeret, og det må jo siges at det bl.a. er Carstens skyld at jeg blev kendt for at "kvaliteten på min musik er i orden" fra begyndelsen af min karriere som sanger. Carsten Falkenlind må siges at være en meget tålmodig producer, som forstår at bevarer sit gode humør og det musikalske samarbejde i top på en meget professionel måde. "

Hannibal Hildorf
logo 5th vision - Lydstudie København

Lydstudiet 5th vision blev grundlagt i 1998 af multi musiker og producer Carsten Falkenlind.

Relevante søgeord:
lydstudie, musikstudie i københavn, pladestudie, lyddesign, filmmusik, lyd til film, vokalindspilning, musikproduktion, mix, mastering, producer, undervisning i lyd, undervisning i guitar.