Fifth Vision er en lyd-og medievirksomhed der spiller på mange strenge: Musikproduktion, co-writing, komposition og arrangering, mix, mastrering, cover design, web-design, videoredigering, coaching.
Lydstudiet fokuserer på: Udgivelser(cd, vinyl, streaming, download, etc.), demo produktioner, online-mix, online-produktion, voice-over(speak), score(film), jingles….

Bands, se venligst: Indspilning af trommer


Fifth Vision, alias Carsten Falkenlind, blev dannet i 1999 som en naturlig forlængelse af at have betrådt den musikalske scene i over 30 år som guitarist, multi-musiker og producer.

Du/i er, som kunstner, sanger, komponist, i professionelle hænder. Her trykker vi ikke bare på REC og råber næste. Når vi starter en produktion, vender vi hver en sten med det mål at få max ud af dig/jer og musikken. 

5th Vision er et “værksted” hvor idéer bliver til virkelighed i et tæt samarbejde med mig som producer, tekniker, arrangør, komponist, programmør, vokal/musik coacher, og et team af studiemusikere, alt i én og samme person.

Som lead- og korsanger kan jeg også varetage en bred vifte af vokal-opgaver, hvis der måtte være behov for dette. Studiet kan samtidigt trække på en bred vifte af professionelle musikere hvis behovet skulle opstå.

Produktion, mix og lyd i en kvalitet, der er baseret på over 30 års erfaring…og det rigtige udstyr.

Læs: Produktion


Fifth Vision har siden sin start i 1999 leveret over 400 produktioner til både udenlandske og danske artister.

…skulle du være i tvivl, er 5th Vision den ultimative produktions-og sparringspartner.

Musikstudie - 5th vision - Dreamweaver Studio

Musikstudie – 5th vision – Dreamweaver Studio

 

 

 

Relevante søgeord:
lydstudie, musikstudie, pladestudie, lyddesign, filmmusik, lyd til film, vokalindspilning, musikproduktion, mix, mastering, undervisning i lyd, undervisning i guitar.