lydstudie / Musikstudie fifth vision

Musikstudie v/ producer, musik-kirurg, komponist og multimusiker C. Falkenlind

 

Professionel realisering af kompositioner 
Fra idé til færdig produktion
Co-writing / sparring
Musik & Vokal coach
Udgivelser / demo 
Mix og Mastering
Voice-over / speak  
Undervisning 

Lyt og læs gerne lidt om lydstudiets muligheder inden du kontakter

 

Musikstudiet - 5th vision


Musikproduktion
5th vision henvender sig primært til seriøse komponister, sangere og solister som HAR noget på hjerte, og som ønsker deres musik produceret professionelt. Fra idé til færdig produktion i kompromisløs kvalitet.
Læs mere...

Mix
Få jeres/dine indspillede tracks mixet så musikken fremstår klar og transparent. Selv halvdårlige optagelser restaureres så de lyder som nye. Vi slipper ikke projektet før alle er tilfredse, og her foretages også ONLINE MIX
Læs mere...

Mastering
Mastering er en delikat og nøjsommelig proces, som kræver mange års erfaring og kendskab til teknik og frekvenser. Her mastreres alt fra jazz, klassisk til pop og metal, hvad enten det er til radio, tv, CD, Itunes, Live etc. Også ONLINE
Læs mere...

The Drums
REALdrum tracks, er en af 5th vision's specialiteter.
Gå ikke på kompromis: Få skræddersyet de fede grooves, de rigtige moves. Rock, metal, pop, jazz, reggae, new age....levende og personlig !!
Få dem ONLINE  Læs mere...

Det Grafiske
Få styr på det grafiske, foto-retouchering, logo-kreéring, opsætning af web-site, print på CD, presse-meddelelser, kreativ billedbehandling. mm.
Video / redigering.
Læs mere...

Undervisning
Undervisning i musikproduktion og mix. Vi kigger på de koncepter og principer der omslutter en hel produktion. Guitar-Undervisning, lær instrumentet på den fede måde.
Læs mere...

 

Musikstudiet 5th vision København – musik indspilning og produktion v/producer Carsten Falkenlind,  musikstudie København.
Professionel realisering af kompositioner. Mix og mastering.